Bärga bilen till verkstad PÅ Gotland

Bärgning till verkstad - Det är vanligare än du tror, bilen startar inte och det finns ingen förklaring till attt de inte startar, bilen behöver till verkstad och du behöver snabb hjälp som många andra, ring Assistance Bärgaren Gotland.

Har du fått stopp utmed väg 140 till väg 149, utmed annan väg eller badplats? Har din bil gått sönder och behöver till verkstad eller helst kan lagas på plats. Våra bärgare är experter på bil problem och reparerar mycket på plats, annars hjälper vi dig till en verkstad.

Assistance Bärgaren Gotland utgår ifrån Visby och ansvarar för bärgning och vägassistans på hela ön. Vi samarbetar med REDGO (fd Falck Assistans) och SOS international inom bilsbärgning och tungbärgning. Du alltid nå Assistance Bärgaren Gotland som arbetar dygnet runt året om.

Prisförfrågan transport

Avsändare

Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Assistance Bärgaren Gotland att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Assistance Bärgaren Gotland AB

Bro halner 312

621 73 Visby

Org.nr: 556965-6852

 ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Assistance Bärgaren Gotland AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Assistance Bärgaren Gotland AB.