Assistance Bärgaren Gotland AB

TUNGBÄRGNING PÅ GOTLAND

Kontakta oss

Erfarna Tungbärgare på Gotland 24H

Vi har många års erfarenhet av bärgning av tyngre fordon över hela Gotland. Allt från lastbilar som kört av vägen till maskiner och traktorer som kört fast på mindre vägar och i terrängen. Våra bärgare har jourbärgning dygnet runt året om, så att du alltid kan räkna med snabb, trygg och säker bärgning när du kört fast.

Många gånger kan vi hjälpa till med problemet direkt på plats och bistå med jourreparationer. Om det är så att problemet är för stort hjälper vi så klart till med bärgning till närmasta verkstad. Vi har många goda samarbeten i trakten och kan garantera bra service.

Ring 0498-22 10 80

Först på plats

Som bärgare är vi alltid ute på vägarna och det händer titt som tätt att vi är först på plats. Samtliga av våra bärgare har utbildning i första hjälpen och kan hjälpa till om det behövs. Våra bärgare är serviceinriktade och har många års erfarenhet. Många problem kan vi lösa direkt på plats så att ni kan komma iväg så snabbt som möjligt.

Jourreparationer

Vi hjälper till med punkteringar och mindre fel direkt på plats. Är du säker på vad som är felet säg gärna till om det direkt när du ringer så är sannolikheten större att vi får med oss rätt delar på en gång.

Miljö och klimat

Vi bärgar från södraste Gotland till Fårö i norr. Det spelar ingen roll vart du träffat på olyckan, vi ser till att skicka en bärgare till dig oavsett tid och plats året om. För oss är det viktigt att kommande generation också ska få tadel av vår fina miljö.

FRågor gällande tungbärgning?

LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Vill du uppringd av Assistance Bärgaren Gotland AB lämna ditt telefonnummer så återkommer våra bärgare till dig. Våra kontorstider är 07:00 - 16:30 måndag till fredag. Behöver du akut bärgning ring 0498-22 10 80.

Kontakta oss
Ny kund
Kund sedan tidigare
Trafik
Halvförsäkring
Helförsäkring
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Assistance Bärgaren Gotland att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.