Våra Bärgningsbilar är snabbt på plats!

Läs om våra bärgningsbilar, Bärgar mer fossilfritt, förnybart och klimatsmart i vardagen. Mot ett miljövänligare Gotland. Vi finns för dig och ditt fordon när oturen är framme.

Garagebärgare Gotland

Garagebärgare är en bärgningsbil som vi använder på Gotland där större bärgare inte kommer fram, som små vägar i skogen eller i garage. Ofta synliga runt badplatser, campingar och trånga gränder i Visby.

Flakbärgare Gotland

Flakbärgare är en bärgningsbil som Assistance Bärgaren Gotland använder för att bärga och transportera fordon i ditt närområde. Bärgningsbilarna är utrustade med flak och kan även transportera båtar på vagn. 

Tungbärgare Gotland

Tungbärgare är en bärgningsbil som vi använder avseende större fordon som lastbilar, bussar och entreprenadmaskiner på Gotland. Bärgar mer fossilfritt, förnybart och klimatsmart i vardagen

Bästa bärgaren

Bästa bärgaren på Gotland alltid lika trevliga och bra på de dom gör!

Tobbes bud - 16/11/2021

Jag är mycket nöjd!

Inte bara proffsigt och med servicekänsla utan dessutom smidigt och kommunikativt.

Nikke Lindqvist - 16/11/2021

Professionellt

Ytterst professionellt företag, som fixade bilen på plats så vi inte behövde bärgas. Rekommenderas varmt!

Agneta och Kjell - 16/11/2021

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme

Vi värderar er upplevelse högt!

Lämna ett omdöme

Bärgning på Gotland

Vi kommer till undsättning när bilen strular. Ring oss nu för snabb och säker bärgning! Vid bensinstopp, punktering och andra olyckor. Få akut hjälp eller boka tid med oss. 

I behov av vägassistans?

Vi erbjuder både företag och privatpersoner vägassistans på Gotland. Behöver du hjälp vid motorstopp eller feltankning? Läs mer om hur vi kan hjälpa dig.

Anlita oss för transport

Vi transporterar stora och små maskiner över hela Gotland, allt från bilar till tyngre maskiner. Kontakta oss för akuta transpoter eller boka tid.

SÖKER DU ETT LOKALT BÄRGNINGSAVTAL PÅ GOTLAND? 

LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Assistance Bärgaren Gotland samarbetar med REDGO (fd Falck Assistans) och SOS international inom Väghjälp,  bilbärgning och tungbärgning lämna ditt telefonnummer så återkommer vi till dig. Våra kontorstider är 07:00 - 16:30 måndag till fredag. Behöver du akut väghjälp ring 0498-22 10 80.

Kontakta oss

Assistance Bärgaren Gotland AB

Bro halner 312

621 73 Visby

Org.nr: 556965-6852

 ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Assistance Bärgaren Gotland AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Assistance Bärgaren Gotland AB.