Assistance Bärgaren Gotland AB

MASKINTRANSPORT PÅ GOTLAND

Skicka en prisförfrågan

VI KÖR MASKINTRANSPORTER

Assistance Bärgaren Gotland AB transporterar maskiner och traktorer över hela Gotland och till fastlandet. Vi transpoterar skylift, saxliftar som behöver flyttas,  repareras, nya traktorer och vattenskotrar och atv. Kontakta oss så hjälper vi dig.

 

Industri och jordbruk

Vi hämtar/lämnar traktorer och vagnar mellan verkstad och gård. Låt oss hjälpa er få mer tid att fokusera på erat arbete. För fastighetsägare och BRF:er kan det handla om att man behöver hjälp med att transpotera övergivna maskiner. Vi ser till att fordonet lämnas på rätt plats. Boka tid idag! 

Ring 0498-22 10 80

Säkra transporter

Vi har rätt fordon och personal för att utföra säkra och bra transporter. Vi har lång erfarenhet och är ett företag att räkna med. Kontakta oss om ni har några frågor.

Miljö och klimat

För oss är det viktigt att kommande generation också ska få tadel av vår fina miljö. Därför investerar vi i miljösäkra fordon och drivmedel. För oss är framtiden lika viktiga som våra kunder.

Vägassistance

Assistance Bärgaren Gotland AB är en säker bärgare att kontkta om du får problem längst med vägen. Vi transporterar dina fordon från olyksplatsen till verkstaden.

FRÅGor gällande Maskintransport

LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Vill du uppringd av Assistance Bärgaren Gotland AB lämna ditt telefonnummer så återkommer våra bärgare till dig. Våra kontorstider är 07:00 - 16:30 måndag till fredag. Behöver du akut bärgning ring 0498-22 10 80.

Kontakta oss
Ny kund
Kund sedan tidigare
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Assistance Bärgaren Gotland att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.