Assistance Bärgaren Gotland AB

TRANSPORT PÅ GOTLAND

 

Har du köpt en traktor på avstånd och behöver frakta den till din gård, behöver du få den till verkstad eller annan plats?. Vi hjälper dig? Anlita Assistance Bärgaren Gotland AB?  Assistance Bärgaren Gotland transporterar allt från mopeder och bilar till stora maskiner och byggmaterial. Vi hjälper med transportera det mesta. Välkommen att kontakta oss redan idag! Kostnadsfri offert.

Prisförfrågan transport
Biltransport

Biltransport Gotland

Vi transporterar bilar över hela Gotland och till fastlandet. Vi transpoterar skrotbilar, trasiga bilar som behöver repareras, nya bilar och avställda bilar. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Maskintransporter

Maskintransport

Kontakta oss för transport av era maskiner mellan maskinparken, industrin eller byggarbetsplatsen på Gotland. Vi erbjuder miljövänlig transport av de flesta maskiner.

Båtransport

Båttransport Gotland

Dags att byta marina eller har du byggt en egen båtplats? Eller har du kanske köpt en ny båt? Kontkata oss och boka transport av din båt över hela Gotland.

MC-Transport

MC-transport Gotland

Boka transport av din Motorcykel idag! Transporterar alla typer av MC-fordon. Läs mer om våra tjänster och vad vi erbjuder här på sidan.

Bästa bärgaren

Bästa bärgaren på Gotland alltid lika trevliga och bra på de dom gör!

Tobbes bud - 16/11/2021

Jag är mycket nöjd!

Inte bara proffsigt och med servicekänsla utan dessutom smidigt och kommunikativt.

Nikke Lindqvist - 16/11/2021

Professionellt

Ytterst professionellt företag, som fixade bilen på plats så vi inte behövde bärgas. Rekommenderas varmt!

Agneta och Kjell - 16/11/2021

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme

Vi värderar er upplevelse högt!

Lämna ett omdöme

BÄRGNINGSFRÅGA PÅ GOTLAND?

LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Vill du uppringd av Assistance Bärgaren Gotland AB lämna ditt telefonnummer så återkommer våra bärgare till dig. Våra kontorstider är 07:00 - 16:30 måndag till fredag. Behöver du akut bärgning ring 0498-22 10 80

Kontakta oss
Ny kund
Kund sedan tidigare
Trafik
Halvförsäkring
Helförsäkring
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Assistance Bärgaren Gotland att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.