Assistance Bärgaren Gotland AB

BILBÄRGNING PÅ GOTLAND

Kontakta oss

Trygg & säker bilbärgning

Har du råkat ut för en olycka, kontakta alltid 112 om någon är skadad eller om ni behöver hjälp av räddningstjänsten på plats. Därefter kan ni höra av er till oss om ni behöver en erfaren bärgare som är snabbt på plats och hjälper er med bärgning vid avkörning, krokar, punktering samt motorstopp m.m.

Om bilen bara stannar och du inte kan ta dig vidare kan du självklart också kontakta oss så kommer vi snabbt ut på plats och hjälper till. Vi har möjlighet att bärga allt från personbilar, mopedbilar, EPA-traktorer och självklart motorcyklar m.m.

Ring 0498-22 10 80

Först på plats

Som bärgare är vi alltid ute på vägarna och det händer titt som tätt att vi är först på plats. Samtliga av våra bärgare har utbildning i första hjälpen och kan hjälpa till om det behövs. Våra bärgare är serviceinriktade och har många års erfarenhet. Många problem kan vi lösa direkt på plats så att ni kan komma iväg så snabbt som möjligt.

Säkra farliga situationer

Vi säkrar olyksplatsen för dig och medtrafikanter ute på vägarna. Även om det känns säkert är det aldrig bra röra sig ute bland trafiken. Vi ser till att säkra upp platsen för dig och övriga inblandade så att vi kan arbete på bästa sätt. Om någon är skadad ring 112 så kommer även räddingstjänst och polis ut på plats om det behövs.

Miljövänlig vägassistance

Som en partner till SOS-International och REDGO (fd Falck Assistans) erbjuder vi förstklassig vägassistance. Vi kan lösa de flesta problem direkt såsom punktering, besinstopp och även låsöppning direkt. Miljön kräver en långsiktig plan och vi gör allt vi kan för att kommande generationer ska få uppleva vår fina miljö.

BÄRGNINGSFRÅGA PÅ GOTLAND?

LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Vill du uppringd av Assistance Bärgaren Gotland AB lämna ditt telefonnummer så återkommer våra bärgare till dig. Våra kontorstider är 07:00 - 16:30 måndag till fredag. Behöver du akut bärgning ring 0498-22 10 80.

Kontakta oss
Ny kund
Kund sedan tidigare
Trafik
Halvförsäkring
Helförsäkring
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Assistance Bärgaren Gotland att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.