Assistance Bärgaren Gotland AB

BILTRANSPORT PÅ GOTLAND

Skicka en prisförfrågan

Vi transporterar din bil

Assistance Bärgaren Gotland AB transporterar bilar över hela Gotland och till fastlandet. Vi transpoterar skrotbilar, trasiga bilar som behöver repareras, nya bilar och avställda bilar. Kontakta oss så hjälper vi dig.

 

Företag & BRF

Vi hämtar/lämnar företagsbilar mellan verkstad och kontoret. Låt oss hjälpa er få mer tid att fokusera på erat arbete. För fastighetsägare och BRF:er kan det handla om att man behöver hjälp med att transpotera övergivna bilar. Vi ser till att bilen lämnas på rätt plats. Kontakta oss och boka tid idag! 

Ring 0498-22 10 80

Säkra transporter

Vi har rätt fordon och personal för att utföra säkra och bra transporter. Vi har lång erfarenhet och är ett företag att räkna med. Kontakta oss om ni har några frågor.

Miljö och klimat

För oss är det viktigt att kommande generation också ska få tadel av vår fina miljö. Därför investerar vi i miljösäkra fordon och drivmedel. För oss är framtiden lika viktiga som våra kunder.

Vägassistance

Assistance Bärgaren Gotland AB är en säker bärgare att kontkta om du får problem längst med vägen. Vi transporterar dina fordon från olyksplatsen till verkstaden.

FRÅGOR gällande Biltransport

LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Vill du uppringd av Assistance Bärgaren Gotland AB lämna ditt telefonnummer så återkommer våra bärgare till dig. Våra kontorstider är 07:00 - 16:30 måndag till fredag. Behöver du akut bärgning ring 0498-22 10 80.

Kontakta oss
Ny kund
Kund sedan tidigare
Trafik
Halvförsäkring
Helförsäkring
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Assistance Bärgaren Gotland att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.