Assistance Bärgaren Gotland AB

STARHJÄLP PÅ GOTLAND

HAr bilen stannat och du kommer inte vidare?

Lugn! Assistance Bärgaren Gotland AB är snabbt på plats och hjälper dig komma vidare. Det finns många anledningar till varför man inte kan komma vidare och det är vi beredda på. Våra bärgare är erfarna och kan lösa många problem på direkten. Vanligtvis är det slut på bränsle eller batteri vilket vi självklart hjälper till med. Det kan också vara att motorn är för varm eller något annats om har med kylning eller bränsle tillförsel. Om vi inte kan hitta eller reparera felet direkt så bärgar vi dig till närmsta verkstad.

 

Viktigt att tänka på

När du kontaktar oss kan du vara beredd med bilens registreringsnummer och försäkringsbolag så att vi kan stämma av vad det är som behövs för att eventuellt lösa många av problemen som kan uppstå. Vad är det för modell på bilen, vad är det för bränsle och om du ser några varningslampor lysa. Oftast hittar vi mycket information bara genom reg.nr, men det är alltid bra att kunna svara på lite lätta frågor. 

Ring 0498-22 10 80

Först på plats

Som bärgare är vi alltid ute på vägarna och det händer titt som tätt att vi är först på plats. Samtliga av våra bärgare har utbildning i första hjälpen och kan hjälpa till om det behövs. Våra bärgare är serviceinriktade och har många års erfarenhet. Många problem kan vi lösa direkt på plats så att ni kan komma iväg så snabbt som möjligt.

Jourreparationer

Vi hjälper till med punkteringar och mindre fel direkt på plats. Är du säker på vad som är felet säg gärna till om det direkt när du ringer så är sannolikheten större att vi får med oss rätt delar på en gång.

Miljö och klimat

Vi bärgar från södraste Gotland till Fårö i norr. Det spelar ingen roll vart du träffat på olyckan, vi ser till att skicka en bärgare till dig oavsett tid och plats året om. För oss är det viktigt att kommande generation också ska få tadel av vår fina miljö.

FRÅGOR GÄLLANDE STARTHJÄLP & PRIS?

LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Vill du uppringd av Assistance Bärgaren Gotland AB lämna ditt telefonnummer så återkommer våra bärgare till dig. Våra kontorstider är 07:00 - 16:30 måndag till fredag. Behöver du akut bärgning ring 0498-22 10 80.

Kontakta oss
Ny kund
Kund sedan tidigare
Trafik
Halvförsäkring
Helförsäkring
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Assistance Bärgaren Gotland att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.