Bärgning & Vägassistans i Visby 24H

Assistance Bärgaren Gotland utför allt inom bärgning och vägassistans dygnet runt, året om. Vi samarbetar med REDGO (fd Falck Assistans), SOS International och Viking Bärgningstjänst. Med eller utan Vägassistansförsäkring kan du känna dig trygg på vägarna. Hjälpen finns alltid bara ett lokalt samtal bort. Våra erfarna och omtyckta bärgare är på plats inom ca 30 - 40 minuter och du snart påväg igen.

DIN LOKALA BÄRGARE I VISBY

Det finns de som tror att det är omöjligt att starta, flytta eller bärga. Vi vet att det går och vi vet hur man gör. Över hela Visby och Gotland hjälper vi fordonsägare med problem i vardagen, allt från motorstopp, starthjälp, vid punktering, feltankning till att bärga till verkstad och mycket annat. Prova oss!

Assistance Bärgaren Gotland AB

Bro halner 312
621 73 Visby

Tel: 0498-22 10 80

Öppet dygnet runt året runt

Måndag Dygnet runt

Tisdag Dygnet runt

Onsdag Dygnet runt

Torsdag Dygnet runt

Fredag Dygnet runt

Lördag Dygnet runt

Söndag Dygnet runt

Kontakta bärgare i Visby

Assistance Bärgaren Gotland AB

Bro halner 312

621 73 Visby

Org.nr: 556965-6852

 ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Assistance Bärgaren Gotland AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Assistance Bärgaren Gotland AB.